Over ons

De naam zegt het al! Wij zijn een familie die er graag voor zorgt, dat wij voor elke gelegenheid taarten kunnen maken die er zowel mooi uitzien, als goed smaken.

Na een beginnerscursus taartdecoratie zijn we enthousiast geworden en alleen maar meer gaan bakken en decoreren. We experimenteren met verschillende soorten vulling, verschillende decoraties en taarten voor verschillende gelegenheden. Op deze manier doen we veel ervaring op. Voor meer informatie over de verschillende vullingen en decoraties kun je kijken onder het kopje mogelijkheden. Om een indruk te krijgen van onze gemaakte taarten zijn we bezig om onze portfolio op de website te zetten.

Momenteel is één van ons in het bezit van het certificaat PME Module 2 Sugar Flowers. Wij hopen op termijn allemaal in het bezit te zijn van ons PME Professional Master Certificaat, wat aangeeft dat we dan alle drie de PME-modules succesvol hebben doorlopen. Deze modules zorgen ervoor, dat we nòg mooiere taarten voor elke gelegenheid kunnen maken en dat we hebben leren werken met veel verschillende materialen en gereedschappen.

PME Module 2 Sugar Flowers

Ook het certificaat van de PME module Sugar paste is onlangs behaald.

PME Master

Begin juli 2020 hebben we ook het derde PME-certificaat behaald en dus ook het felbegeerde PME Master Certificate.

Voor de PME module Royal icing and piping hebben we mooie dingen mogen maken. Kijk zelf maar!

Kijk gerust verder op onze website en mocht je vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, neem dan gerust contact met ons op!

Naast onze website zijn we ook te vinden op Facebook en Instagram.