Mogelijkheden

Hier onder vind je een klein deel van wat er allemaal mogelijk is. Staat jouw idee er nou niet tussen? Neem dan gewoon contact met ons op.

Taarten

Er zijn allemaal verschillende soorten taarten in allerlei verschillende categorieën en stijlen. De meeste soort taarten die altijd weer terug komen zijn:

Bruidstaarten

Gaan jullie trouwen en zoeken jullie dé ideale bruidstaart? Een bruidstaart op maat met super realistische eetbare bloemen? Of dachten jullie aan een stapeltaart of een taart mooi gepresenteerd op standaarden? Helemaal wit of juist met heel veel kleur? Het kan allemaal. Willen jullie alles weten neem dan even contact met ons op.

Verjaardagstaarten

Ieder jaar is het weer zover een verjaardag. Iedereen heeft ze en dan komt altijd het dilemma wat voor taart? Wordt het weer een taart van de supermarkt, ga je voor cake of denk je deze keer ik doe ‘ns gek en wil je iets heel anders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken heel veel verschillende verjaardagstaarten, niks is te gek. Ben je nou heel erg benieuwd wat we al hebben gemaakt? Kijk dan even op onzeportfolio pagina.

Gender Reveal taarten

Wordt het een jongen of toch een meisje? Maak het extra leuk met een Gender Reveal taart! De Gender Reveal feestjes zijn een beetje komen overwaaien vanuit Amerika waar je op een leuke manier aan iedereen laat weten of je een jongen of een meisje verwacht. Wil je dit doen door middel van een taart? JA super leuk! Stuur ons even een e-mail naar familycakesbusiness@gmail.com en dan kunnen we de mogelijkheden met je doornemen.

Geboortetaarten

Ja hoor, daar is hij/zij dan! Na maanden bij mama in de buik te hebben gezeten mag de baby eruit. Dat betekent maar één ding, TAART! We gaan vieren dat jij bij ons op de wereld bent gekomen. Lijkt dit je nou een heel leuk cadeau om aan iemand te geven of om jezelf dit cadeau te geven? Laat het ons weten en dan maken wij er iets moois van!

Vullingen

Waar kun je een taart met vullen? Daar kan je bij ons alle kanten mee op. Er zijn zoveel verschillende soorten en smaken vullingen, dat wij jou altijd zelf de keuze geven wat je erin wilt hebben. Hieronder vind je een paar soorten smaken die veel bij ons zijn gekozen.

  • Enchanted cream
  • Crèmevulling (eventueel met een smaakje)
  • Bavarois
  • Ganache
  • Banketbakkersroom
  • Jam

Enchanted cream & crèmevulling

Enchanted cream is een crème die luchtiger is dan gewoner crème. Hierin kunnen we heel veel smaken & kleuren aanbieden.
Crème -de naam zegt het al- is een crème, die wordt gemaakt op basis van boter en suiker. Ook aan deze crème kan een smaakje toegevoegd worden. Wat je maar wilt. Wij gebruiken enchanted cream en crèmevulling voor zowel het afsmeren en als het vullen van de taart.Bavarois

Bavarois is een luchtige pudding, die wij verwerken tussen de lagen van de taart. Meestal is een bavarois op vruchtenbasis maar tegenwoordig zie je ook steeds meer ander smaken voorbijkomen als: karamel, tiramisu, hazelnoot, cappuccino enzovoort.


Ganache

Ganache is een crème voor de vulling en het afsmeren van taarten. De ganache die wij gebruiken is op basis van echte Belgische chocolade en echte slagroom. Hierin hebben wij vier smaken: witte chocolade, melk chocolade, pure chocolade en karamel.

Banketbakkersroom

Banketbakkersroom is een speciale, gele vla-achtige room die vaak in tompoezen, eclairs, vlaaien en soezen gebruikt wordt. Ook in een puddingbroodje zit meestalbanketbakkersroom.

Is dit alles?

Natuurlijk is dit niet alles wat wij in een taart kunnen doen, er kan bijvoorbeeld ook gewoon vers fruit in of op. Wil je bijvoorbeeld verschillende kleuren aan de binnenkant of wil je, dat er M&M’s uit rollen als je de taart aansnijdt? Het kan allemaal! Heb jij zelf een super leuk idee, dat hier niet bij staat? Laat het ons dan weten en dan gaan wij er alles aan doen om het mogelijk te maken.

Decoratie

Last but not least, de decoratie. Dit is het punt waar iedereen als eerste naar kijkt. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel iemand die heeft er een taart van gemaakt. Voor onze decoratie werken wij meestal met fondant. Op onze portfolio pagina staat een aantal voorbeelden wat wij met o.a. fondant hebben gemaakt.